nedjelja, 15. studenoga 2009.

Ribari - MG 7 : 4


Utakmica dobra igralo se otvoreno s jedne i druge strane, stvaralo se puno sansi. Moran istaknut da je utakmica zavrsila sa 2 crvena kartona i to iz gresaka sudaca koji pokazuju da nisu na razini i da trebaju dat priliku mladim sudcima da sude. Za nas karton je dobija Dama koji je burno reagira na odluku suca ali sa razlogom ,ali ono sta je napravija (uzeja sucu karton iz ruke i bacija ga) ne opravdavamo ali sta je tu je ostajemo bez Dame dvi utakmice sta je velik nedostatak za nas. Cetitke svojim igracima na pobjedi i moram pohvalit Matu koji je obranija 3 akumulirana. U utakmicu smo usli sa velikom dozom nervoze kod pojedinaca sta se osijetilo na terenu a i na klupu. Danas se Vlado upisa u stijelce sta moramo naglasit i Karla koji je uvalija tunel (hahaha) sta je pokaza da jos zna igrat i da ima "tehniku". Eto toliko do slijedeceg kola.

POZDRAV


Forca Ribari !!!!!!!!!!!!!!!!!

Broj komentara: 9:

karlo kaže...

nisam dobia žuti, uvalia tunel, i još smo dobili mg-a... predobro

još da nije bilo akcije "slija"...

mnk ribari kaže...

slija je kralj blago mu se ima ce najduzu pauzu 4 tjedna bez utakmice

Unknown kaže...

danas je opet briljira voditelj sa svojom nervozom, a ni igraci ga nisu bas obadavali

mnk ribari kaže...

pusi kurac smrade opet si spava na tribinama kako necu bit nervozan kad se zajebajete i to za vrime utakmice hahahahaa

Unknown kaže...

pocea si me podsjecat na karla sa takvim izjavama! od sada tko se ne bude zajebava i uziva u nogometu nece igrat, a ni vodit ekipu. dobro je reka stipe djelimo se na dvi ekipe:)

karlo kaže...

pa jebate ne možeš se za vrime utakmice sprdavat, zajebancija je i prije i posli utakmice ali triba bit i malo ozbiljnosti ja stvarno ne razumim di vam je tu problem ako ne možete bit po ure ozbiljni i usredotoćeni na utakmicu

mnk ribari kaže...

To sizika poludi

Anonimno kaže...

objasni mi to dvi ekipe?mz

Anonimno kaže...

teo u koju ovo uru šalješ ove poruke?jel ti uopće spavaš?mz