nedjelja, 27. prosinca 2009.

turniri mnk Riabara 2009


Prvi turnir koji smo se prijavili za ove bozicne i novogodisnje praznike bija je Solin, izvukli smo ekipu Kidan zile i to vec 4 put da s njima igramo u prvim kolima sta je vec i pocelo bit malo smisno,ali nema veze. Utakmicu smo izgubili 3 : 1 i cestitke ekipi Kidan zile na pobjedi, ali imamo zamjerku na suca onoga celavog koji je valjda dosa iz neke picke materine sudit i pola toga nije sudija. Utakmica se igrala agresivno i s jedne i druge strane bez akumuliranih faula i tu smo najvise bili osteceni, i tako smo dosli do zakljucka da vise necemo igrat turnir u Solinu dok ne dovedu profesionalnije organizatore, sudce, delegate i ostale ljude koji se bave organizaciom turnira. Jebiga nije sramota bit coban, mesar ili nesto trece zato ljudima u Solinu savjetujem da se ostave posla kojeg neznaju radit.

Drugi turnir je na gripama i prvo kolo opet nemamo sricu izvukli smo ekipu Strozanac, ali nismo se obazirali rekli smo idemo odigrat muski i to smo ucinili i iznenadili sve koji su gledali utakmicu. Dobili smo 5 : 1 igrali opusteno i borbeno ginili za svki balun i to nam se vratilo. Ekipi Strozanca sve cestitke na igri, ali i organizatorima turnira velika pohvala di se vidi iskustvo u organizaciji, nadamo se da ce ovakav turnir zavrijedit postovanje ljubitelja malog baluna u Splitu.
Slijedece kolo igramo protiv Skele Brodosplit jako poznata ekipa, ali mi cemo pruzit otpor i ostavit srce na terenu ako triba.
Zelim cestitat svojim igracima na borbenosti koju pokazuju iz utakmice u utakmicu..

Forca Ribari !!!!!!!

Nema komentara: